stabiliseeritud  piko-ioonilised mineraalained

Stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained

Mis on stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained ja miks need on tulevikus väärtuslikud

Mida tähendab piko-iooniline?

Piko-iooniline on termin, mis viitab uskumatult väikesteks osakesteks lagundatud mineraalainetele - nii väikestele, et neid mõõdetakse pikomeetrites, mis on üks triljondik meetrist.

Selline osakeste suuruse vähendamine võimaldab mineraalainetel imenduda kehas palju tõhusamalt, tagades maksimaalse biosaadavuse. Stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained lahustatakse tavaliselt lahuses, võimaldades otsest imendumist rakutasandil ilma seedimise osaluseta.

Miks on stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained revolutsioonilised?

Stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained kujutavad endast tehnoloogilist läbimurret toitumisteaduses. Kui traditsioonilised mineraalainelisandid on sageli suurte osakestega, mida keha raskustega lagundab ja imendab, siis piko-ioonilise tehnoloogia abil on osakesed muudetud nii väikseks ja need läbivad rakumembraane vaevata, mis annab meile mineraalainete parema imendumise ja kasutamise kehas.

See tähendab, et nende mineraalainete toimet tunneb kiiremini ja tõhusamalt.

 

Stabiliseeritud piko-iooniliste mineraalainete unikaalsed eelised

Parem imendumine ja biosaadavus

Stabiliseeritud piko-iooniliste mineraalainete peamine eelis on nende parem imendumine ja biosaadavus. Kuna osakesed on nii väikesed, mööduvad nad tavapärastest seedimisprotsessidest ja imenduvad otse vereringesse.

See viib mineraalainete kiirema ja täielikuma kohaletoimetamiseni rakkudesse, kus neid kõige rohkem vajatakse. Uuringud on näidanud, et stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained imenduvad kuni kümme korda tõhusamalt kui traditsioonilisel kujul mineraalained.

Parandatud rakufunktsioon

Mineraalained mängivad olulist rolli paljudes rakufunktsioonides, sealhulgas energiatootmises, närviülekandes ja lihaste kokkutõmbumises.

Stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained toetavad nende funktsioonide tõhusamat toimimist tänu oma paremale biosaadavusele. See võib viia üldise tervise paranemiseni, energiataseme tõusuni ja parema füüsilise ja vaimse sooritusvõimeni.

Parem hüdratsioon ja elektrolüütide tasakaal

Stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained on samuti kasulikud õige hüdratsiooni ja elektrolüütide tasakaalu säilitamisel. Osakeste väike suurus võimaldab neil kergesti imenduda ja rakkudel neid kasutada, aidates säilitada keha vedelikutasakaalu ning vältida dehüdratsiooni.

See on eriti oluline sportlastele ja intensiivse füüsilise tegevusega inimestele, kuna nad kaotavad higistamisel märkimisväärselt palju elektrolüüte.

Tasakaalustab keha pH taset

Stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained aitavad tasakaalustada keha pH taset. See võib olla eriti kasulik inimestele, kelle toitumine sisaldab palju happelist jääki andvaid toiduaineid, nagu töödeldud toidud ja loomse päritoluga tooted.

pH tasakaalu säilitamine on optimaalse tervise jaoks hädavajalik, kuna liiga happeline keha keskkond võib viia mitmesuguste terviseprobleemideni, sealhulgas põletiku ja vähenenud immuunsuseni.

 

Stabiliseeritud piko-iooniliste mineraalainete teaduslik taust

Osakeste suurus ja pindala

Stabiliseeritud piko-iooniliste mineraalainete efektiivsus tuleneb nende äärmiselt väiksest osakeste suurusest ja suurenenud pinnast. Mida väiksem on osake, seda suurem on pindala võrreldes selle mahuga.

See suurenenud pindala võimaldab mineraalainete tõhusamat koostoimet keha rakkude ja kudedega, mis viib nende parema imendumise ja kasutamiseni.

Iooniline laeng

Stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained on tavaliselt ioonilises olekus, mis tähendab, et neil on positiivne või negatiivne laeng. See iooniline laeng suurendab mineraalainete võimet suhelda rakkudega ja kiiremini imenduda.

Laetud osakesed tõmbuvad rakumembraanide poole, hõlbustades nende transporti rakkudesse, kus neid saab kasutada mitmesuguste bioloogiliste protsesside jaoks.

 

Potentsiaalsed tervisehüved

Stabiliseeritud piko-iooniliste mineraalainete potentsiaalsed tervisehüved on suured. Alates paranenud energiatasemest ja paremast sportlikust sooritusvõimest kuni parema hüdratsiooni ja tasakaalustatud pH tasemeni pakuvad need mineraalained paljulubavat alternatiivi traditsioonilistele toidulisanditele.

Kui uurimistöö jätkub, on tõenäoline, et avastatakse veel uusi stabiliseeritud piko-iooniliste mineraalainete eeliseid ja rakendusi neile.

Kättesaadavus tarbijale

Kuna stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained muutuvad üha populaarsemaks, paraneb ka nende kättesaadavus tarbijale. 

Stabiliseeritud piko-ioonilisi toidulisandeid tasub hankida usaldusväärsetelt tootjatelt, et tagada toodete kvaliteet ja parim võimalik kasu.

Koostoime teiste toitainetega

Teine põnev aspekt piko-iooniliste stabiliseeritud mineraalainete juures on nende võime lõimuda teiste toitainetega. Stabiliseeritud piko-iooniliste mineraalainete koostoime vitamiinide, aminohapete ja teiste oluliste toitainetega võib mõjuda sünergiliselt, suurendades nende üldist toimet. Selline lähenemine võib pöördeliselt muuta meie arusaama toidulisanditest.

 

Stabiliseeritud piko-iooniliste mineraalainete revolutsiooni omaksvõtt

Stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained esindavad toitumise valdkonnas murrangulist edasiminekut. Nende parem imendumine, paranenud rakufunktsioon ja arvukad tervisehüved muudavad nad iga tervisprogrammi väärtuslikuks lisandiks.

Kui jätkame nende väikeste, kuid võimsate osakeste potentsiaali uurimist, on selge, et stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained võivad meie lähenemist tervisele ja heaolule täielikult muuta.

Stabiliseeritud piko-iooniliste mineraalainete igapäevarutiini kaasamine võib aidata Sul saavutada paremat tervist, paranenud energiataset ja optimaalset hüdratsiooni. Seda uuenduslikku tehnoloogiat oma heaolu nimel ennetavalt kasutades saad enda käsutusse nende tähelepanuväärsete toitainete täieliku potentsiaali.

Olgu Sinu eesmärk parandada sportlikku sooritusvõimet või lihtsalt oma üldist tervist, stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained pakuvad paljulubavat ja tõhusat lahendust.

 

tasakaal, vaim, keha, hing

 

RnA ReSet stabiliseeritud piko-ioonilised mineraalained ja nende kasutegurid

Stabiliseeritud piko-iooniline vedel magneesium (ReMag)

ReMag on magneesiumipreparaat, mis aitab parandada magneesiumi biosaadavust kehas, toetades energiatootmist, närviülekannet ja lihaste kokkutõmbeid.

ReMagi peamised eelised ja kasutegurid:

  • Optimaalne imendumine. ReMag imendub rakkudesse 99,8% ulatuses, tagades maksimaalse kasu.
  • Energiatootmine. Aitab kaasa ATP tootmisele, mis on keha energiavaluuta.
  • Närviülekanne. Toetab närvisüsteemi funktsioone ja parandab närviimpulsside ülekannet.
  • Lihaste talitlus. Hoiab ära lihaskrambid ja lõdvestab lihaseid.
  • Südame tervis. Aitab reguleerida südame löögisagedust ja vererõhku.
  • Seedimine. Vähendab magneesiumipuudusest tingitud seedeprobleeme, nagu kõhukinnisus.
  • Luude tervis. Toetab luude ja hammaste tugevust.

 

68 magneesiumipuuduse sümptomit ja nende tekkimise põhjused:

  1. Lihaskrambid. Võivad tekkida magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium aitab lihaseid lõdvestada ja vältida spasme.
  2. Lihasnõrkus. Võib olla seotud magneesiumipuudusega, kuna magneesium on vajalik lihaste normaalseks talitluseks.
  3. Fibromüalgia. Valu ja tundlikkus võivad süveneda, kui kehas on magneesiumipuudus, kuna magneesium lõõgastab lihaseid ja närve.
  4. Kusepidamatus. Võib süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium aitab lõdvestada põielihaseid ja -närve.
  5. Ataksia. Liikumishäire, mis võib tekkida magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium on oluline närvitalitluse ja lihaste koordinatsiooni jaoks.
  6. Rahutute jalgade sündroom. Võib süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium aitab lihaseid lõdvestada ja närve rahustada.
  7. Luuvalu. Võib olla märk magneesiumipuudusest, kuna magneesium on oluline luude tervise ja tiheduse säilitamiseks.
  8. Osteoporoos. Võib süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium on oluline luude mineraalse koostise ja tiheduse säilitamiseks.
  9. Kaltsiumi ladestumine. Toimub, kui magneesiumit on liiga vähe, sest magneesium aitab hoida kaltsiumi lahustunud olekus.
  10. Neerukivid. Võivad tekkida, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis aitab vältida kaltsiumi kristalliseerumist ja neerukivide moodustumist.
  11. Sääreluu stressisündroom. Valulik seisund sääreluu piirkonnas võib süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium on oluline luude ja lihaste tervise jaoks.
  12. Kostokondriit. Rinnaku ja roiete põletik, võib süveneda magneesiumipuuduse tõttu, mis põhjustab lihaste ja närvide liigset tundlikkust.
  13. Liigesevalu. Võib süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium aitab vähendada põletikku ja säilitada liigeste tervist.
  14. Üldine halb enesetunne. Võib olla märk magneesiumipuudusest, kuna magneesium on vajalik keha normaalseks talitluseks ja energia tootmiseks.
  15. Väsimus. Võib olla seotud magneesiumipuudusega, kuna magneesium on vajalik energia tootmiseks ja närvisüsteemi normaalseks talitluseks.
  16. Ärevus. Tekib, kui kehas on magneesiumipuudus, sest magneesium tasakaalustab neurotransmittereid ja rahustab närve.
  17. Ärrituvus. Tekib magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium mängib rolli närvide ja neurotransmitterite rahustamisel.
  18. Keskendumisprobleemid: Võivad tekkida magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium on oluline närvitalitluse ja kognitiivse võimekuse juures.
  19. Stress. Võib süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium rahustab närve ja aitab kehal stressiga toime tulla.
  20. Neerupealiste väsimus. Võib süveneda, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis on vajalik stressihormoonide tootmise ja tasakaalu jaoks.
  21. Psühholoogilised häired. Ärevus ja depressioon võivad süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium rahustab närve ja reguleerib neurotransmittereid.
  22. Depressioon. Tekib magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesiumil on roll neurotransmitterite, nagu serotoniini tasakaalus.
  23. Laste hüperaktiivsus. Võib olla seotud magneesiumipuudusega, kuna magneesium rahustab närve ja aitab reguleerida neurotransmittereid.
  24. Perifeerne neuropaatia. Võib süveneda, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis on vajalik närvide normaalseks talitluseks.
  25. Epilepsia. Hood võivad sageneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium rahustab närve ja reguleerib aju elektrilist aktiivsust.
  26. Krambid. Võivad tekkida magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium aitab vältida lihasspasme ja rahustada närve.
  27. Migreenid. Võivad süveneda, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis aitab reguleerida närvide ja veresoonte talitlust.
  28. Vertiigo. Vertiigo ehk peapööritus võib olla seotud magneesiumipuudusega, kuna magneesium aitab säilitada närvide ja veresoonte tervist.
  29. Unetus. Võib olla seotud magneesiumipuudusega, kuna magneesium rahustab närve ja soodustab lõõgastumist.
  30. Sügelemine. Võib tekkida magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium on oluline naha tervise ja närvide rahustamise jaoks.
  31. Astma. Süveneb magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium aitab lõdvestada hingamisteede lihaseid ja laiendada bronhe.
  32. Arenenud astma. Võib süveneda, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis on vajalik hingamisteede lihaste lõdvestamiseks ja põletiku vähendamiseks.
  33. Hingamisraskused. Võivad süveneda, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis on vajalik hingamisteede lihaste lõdvestamiseks.
  34. Emfüseem. Kopsude elastsus võib väheneda, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis lõõgastab hingamisteede lihaseid.
  35. Hüperventilatsioon. Võib tekkida magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium lõõgastab hingamisteede lihaseid ja rahustab närve.
  36. Vähenenud immuunsus. Võib olla seotud magneesiumipuudusega, kuna magneesium on vajalik immuunsüsteemi normaalseks toimimiseks.
  37. Autoimmuunhaigused. Võivad süveneda, kui magneesiumit ei ole piisavalt, kuna see mineraalaine aitab reguleerida immuunsüsteemi ja vähendada põletikku.
  38. Söögiisu kaotus. Võib olla märk magneesiumipuudusest, kuna magneesium on vajalik normaalse ainevahetuse ja seedimise jaoks.
  39. Kõhukinnisus. Võib olla märk magneesiumipuudusest, kuna magneesium lõdvestab soolestiku lihaseid ja soodustab regulaarset roojamist.
  40. Rasvumine. Võib olla seotud magneesiumipuudusega, kuna magneesium aitab reguleerida ainevahetust ja vähendada põletikku.
  41. Soole ärritussündroom. Sümptomid võivad süveneda, kui kehas on magneesiumipuudus, kuna magneesium lõõgastab soolestiku lihaseid.
  42. Hormonaalne tasakaalutus. Tekib, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis on vajalik hormoonide tootmise ja tasakaalu jaoks.
  43. Kilpnäärme probleemid. Võivad süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium on vajalik kilpnäärme hormoonide tootmiseks ja reguleerimiseks.
  44. Struuma. Kilpnäärme suurenemine võib süveneda, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis on vajalik kilpnäärme normaalseks talitluseks.
  45. Hormoonasendusravi kõrvaltoimed. Võivad süveneda, kui kehas on magneesiumipuudus, kuna magneesium aitab reguleerida hormonaalseid protsesse.
  46. Hüpoglükeemia. Madal veresuhkru tase võib süveneda, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis on vajalik glükoosi metabolismi jaoks.
  47. Diabeet. Süveneb, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis on vajalik insuliini sekretsiooni ja glükoosi ainevahetuse jaoks.
  48. Aneemia. Võib süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium on vajalik raua metabolismi ja punaste vereliblede tootmiseks.
  49. Menstruaalkrambid. Võivad olla seotud magneesiumipuudusega, kuna magneesium lõdvestab emaka lihaseid ja vähendab spasme.
  50. PMS (premenstruaalne sündroom). Sümptomid võivad süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium aitab reguleerida hormoone ja närvisüsteemi.
  51. Polütsüstiliste munasarjade sündroom. Sümptomid võivad süveneda, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis on vajalik hormonaalse tasakaalu jaoks.
  52. Südamepekslemine. Võib olla seotud magneesiumipuudusega, kuna magneesium reguleerib südame rütmisagedust.
  53. Südame rütmihäired. Võivad süveneda, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis aitab säilitada elektrolüütide tasakaalu ja südame elektrilist aktiivsust.
  54. Südameatakk. Võib olla seotud magneesiumipuudusega, kuna magneesium lõõgastab lihaseid ja aitab vältida südame rütmihäireid.
  55. Südame isheemiatõbi. Võib süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium aitab säilitada südame-veresoonkonna tervist.
  56. Südamepuudulikkus. Võib süveneda, kui kehas pole piisavalt magneesiumit, mis on vajalik südame normaalseks talitluseks.
  57. Südame-veresoonkonna haigused. Võivad süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium aitab säilitada veresoonte tervist ja normaliseerida vererõhku.
  58. Kõrge vererõhk. Võib tuleneda magneesiumipuudusest, kuna magneesium lõõgastab veresoonte seinu ja reguleerib vererõhku.
  59. Külmad käed ja jalad. Viitavad vereringe probleemidele, mis võivad tuleneda magneesiumipuudusest, kuna magneesium aitab veresooni lõdvestada.
  60. Raynaud’ tõbi. Sümptomid võivad süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium aitab lõdvestada veresooni ja parandada vereringet.
  61. Süvaveenitromboos. Võib süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium aitab säilitada veresoonte tervist ja vähendada vere hüübimist.
  62. Veenilaiendid. Võivad süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium aitab säilitada veresoonte tervist ja elastsust.
  63. Suurenenud kolesteroolitase. Võib olla seotud magneesiumipuudusega, kuna magneesium aitab reguleerida lipiidide metabolismi ja vähendada põletikku.
  64. Turse. Võib olla märk magneesiumipuudusest, kuna magneesium aitab reguleerida vedeliku tasakaalu ja vähendada põletikku.
  65. Lühinägelikkus. Võib olla seotud magneesiumipuudusega, kuna magneesium aitab säilitada silmalihaste ja silma veresoonte tervist.
  66. Tinnitus. Kõrvavile ehk kõrvakohin võib süveneda magneesiumipuuduse tõttu, kuna magneesium aitab rahustada närve ja parandada vereringet.
  67. Sportliku sooritusvõime vähenemine. Võib olla seotud magneesiumipuudusega, kuna magneesium on vajalik energia tootmiseks ja lihaste talitluseks.

Stabiliseeritud piko-iooniline mineraalainete kompleks (ReMyte)

ReMyte sisaldab 12 olulist stabiliseeritud piko-ioonilist mineraalainet, sealhulgas tsinki, seleeni ja joodi, mis toetavad kilpnäärme tervist, immuunsüsteemi ja üldist mineraalainete tasakaalu kehas.

ReMyte’i peamised eelised ja kasutegurid:

  • Kilpnäärme tugi. Sisaldab joodi, mis on vajalik kilpnäärme hormoonide tootmiseks.
  • Immuunsüsteemi tugevdamine. Tsink ja seleen toetavad immuunsüsteemi talitlust.
  • Energiatase. Magneesium ja teised mineraalained aitavad kaasa energiataseme tõstmisele.
  • Elektrolüütide tasakaal. Aitab säilitada kehas elektrolüütide tasakaalu.
  • Vee tasakaal. Toetab rakusisest hüdratsiooni ja vee tasakaalu kehas.
  • Närvisüsteem. Mineraalained, nagu vask ja mangaan, toetavad närvisüsteemi tervist.
  • Luude ja liigeste tervis. Mineraalained, nagu boor ja räni, toetavad luude ja liigeste tugevust.
Piko-ioonilised mineraalained imenduvad otse rakku 99.98%

Stabiliseeritud piko-iooniline kaltsium (ReCalcia)

ReCalcia on kaltsiumilisand, mis on kergesti omastatav ja aitab säilitada luude ja hammaste tervist ning toetab lihaste ja närvide normaalset talitlust.

ReCalcia peamised eelised ja kasutegurid:

  • Luude tugevus. Aitab säilitada ja parandada luude tihedust ja tugevust.
  • Hammaste tervis. Toetab hammaste tugevust ja kaitseb hambaaukude eest.
  • Lihaste funktsioon. Aitab lihastel korralikult toimida ja ennetab lihaskrampe.
  • Närvisüsteem. Toetab närviimpulsside normaalset ülekannet.
  • Südame tervis. Aitab reguleerida südamelihase kokkutõmbeid.
  • Hormoonide tasakaal. Toetab hormoonide tasakaalu kehas.
  • Seedimine. Vähendab kaltsiumipuudusest tingitud seedetrakti probleeme.

Stabiliseeritud piko-iooniline kaalium (Pico Potassium)

Pico Potassium on kaaliumilisand, mis aitab säilitada elektrolüütide tasakaalu kehas ja toetab südame-veresoonkonna tervist.

Pico Potassiumi peamised eelised ja kasutegurid:

  • Südame tervis. Aitab reguleerida südame löögisagedust ja vererõhku.
  • Lihaste funktsioon. Toetab lihaste normaalset kokkutõmmet ja lõdvestumist.
  • Elektrolüütide tasakaal. Aitab säilitada elektrolüütide tasakaalu kehas.
  • Närvisüsteem. Toetab närviimpulsside ülekannet ja närvisüsteemi tervist.
  • Energiatase. Aitab parandada energiataset ja vähendab väsimust.
  • Neerude tervis. Toetab neerufunktsiooni ja aitab säilitada vedeliku tasakaalu.
  • Veresuhkru tase. Aitab reguleerida veresuhkru taset ja insuliini tundlikkust.

Stabiliseeritud piko-iooniline tsink vasega (Pico Zinc Plus)

Pico Zinc Plus on tsingilisand vasega, mis on kergesti omastatav ja toetab immuunsüsteemi, naha tervist ja paljusid ainevahetusprotsesse.

Pico Zinc Plus’i peamised eelised ja kasutegurid:

  • Immuunsüsteemi tugi. Tsink ja vask koos aitavad tugevdada immuunsüsteemi, parandades keha vastupanuvõimet infektsioonidele ja haigustele.
  • Naha tervis. Tsink soodustab naha tervist ja haavade paranemist, samal ajal kui vask toetab kollageeni tootmist ja naha elastsust.
  • Hormoonide tasakaal. Tsink ja vask koos aitavad säilitada hormoonide tasakaalu ja toetada reproduktiivset tervist.
  • Antioksüdantne kaitse. Tsink ja vask pakuvad tugevat antioksüdantset kaitset, neutraliseerides vabu radikaale ja kaitstes rakke kahjustuste eest.
  • Ainevahetuse tugi. Tsink ja vask koos toetavad mitmeid ainevahetusprotsesse, sealhulgas ensüümide tootmist ja energiavahetust.
  • Närvisüsteemi tugi. Tsink ja vask aitavad toetada närvisüsteemi tervist, parandades kognitiivset funktsiooni ja närviimpulsside ülekannet.
  • Kasv ja areng. Tsink ja vask on olulised mineraalained, mis aitavad kaasa keha kasvule ja arengule, eriti lastel ja noorukitel.

Nende stabiliseeritud piko-iooniliste mineraalainete lisamine oma igapäevarutiini aitab parandada tervist ja heaolu. Stabiliseeritud piko-ioonilistel mineraalainetel on mitmeid kasulikke omadusi ja eeliseid, mida traditsioonilised mineraalained meile sama tõhusalt pakkuda ei suuda.

 

Piko-ioonilised mineraalained. Avasta oma keha täielik potensiaal

 

Autor: Kontamo meeskond

Veel põnevat lugemist:

Stabiliseeritud piko-iooniline magneesium - miks see nii eriline on?

Ärevushäiretest vabaks - elumuutev teekond

Kilpnäärme alatalitlus - Kuidas saad oma kilpnääret toetada?

Magneesiumipuudus - 100 tegurit, mis on sellega seotud!

 

Tagasi blogisse

Kirjuta kommentaar

Kommentaar peab läbima modereerimise.